Фенове и ловци на автографи чакаха три часа пред хотела на националите ни във Варшава, за да си вземат автографи от нашите футболни звезди. Момчетата споделиха пред Гонг, че са пред петзвездния хотел от 9 сутринта. Те се бяха подготвили със снимки на българските асове.

„Чакаме Бербатов, Стилиян Петров, Божинов и Велизар Димитров. Най-много искаме автографи от тези футболисти”, призна един от премръзналите младежи.

Вчера други ловци на автографи са шокирали помощник треньора Красимир Безински, като са му подали за подпис негова снимка от периода му в португалския Портимонензе, където игра в началото на 90-те години.

Запалянковците, които бяха се бяха пласирали пред един от входовете за малко щяха да останат разочаровани, защото момчетата на Мъри Стоилов излязоха от друг такъв. На бегом феновете съумяха да стигнат до играчите на България и задоволиха желанието си за автографи.

Преди отборът да излезе на разходка Мартин Камбуров и Йордан Милиев минаха край полските момчета и им се подписаха. За бранителя на Левски това най-вероятно е дебют в раздаването на автографи като национален състезател.