Нападателят на Байер Леверкузен Атанас Курдов заяви, че иска младежкият ни национален отбор да победи в последния си мач за годината - проверката с Румъния в сряда от 14:00 часа в Каракал.

Курдов разкри и че има вариант аспирините да го преотстъпят след Нова година, за да натрупа опит на по-високо ниво от втория отбор на Леверкузен.

„Най-вече се надявам да стане една добра и коректна игра, да играем добре, да изпълним треньорските указания и най-вече да победим. Абсолютно реално е, имаме много добри футболисти и не смятам, че румънците са с нещо повече от нас”, заяви юношата на Левски.

„Смятам, че съм една от водещите фигури в този отбор и се разчита доста на мен. Надявам се да играем на ниво и да се представим добре. Както аз, така и моите колеги.”

„Засега всичко е наред, тренирам усърдно, готвя се изцяло с втория отбор на Леверкузен. Засега не сме говорили за директно преминаване в първия тим, надявам се през новия сезон да го получа.”

„Сега има вариант да ида някъде, да ме преотстъпят за половин година, да играя на по-високо ниво от втория отбор. Сега ще имам среща с г-н Данчев, ще говорим и ще обсъдим нещата занапред. Надявам се, че ще е друг отбор в Германия или в Швейцария”, каза още Атанас Курдов.