„България е един добър отбор, който познаваме. Но всичко е възможно. Дошли сме да се надиграваме и да търсим един резултат, който ще бъде добър за нас”, заяви селекционерът на Черна гора Златко Кранчар при пристигането на тима в София.

„Мисля, че имаме добри шансове. Хубавият ни старт с Уелс ни дава самочувствие. Ако погледнем обаче коректно и обективно, България е фаворит”, добави хърватинът преди мача от евроквалификациите утре. Срещата е от 20.30 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

„Ние работим, за да постигаме все по-добри резултати. Дали ще ни стигнат за второто място не знам. Ще сме доволни и на третото. Трябва да трупаме колкото се може повече точки, за да повишаваме коефициента си в Европа и света”, каза още Кранчар.

„Както Ви казах, България е фаворит, играе у дома. Освен това трябва да се реваншира за загубата от Англия. Ние ще се опитаме това да не стане лесно за Вас. С нашата игра ще търсим да стигнем до някоя ситуация, която да ни донесе добър резултат. Все пак, България е фаворит”, категоричен бе бившият наставник на Хърватска.

„Ни сме много по-мотивирани от предишния мач в София, който загубихме с 1:4. Той вече е минало. Сега е нормално да търсим начин, по който да ви изненадаме. Да постигнем резултат, който да е по-добър за нас от предния”, изрази надежда селекционерът на Черна гора.

„След загубата от Англия очаквам Вашият отбор да се опита да се покаже пред феновете си в по-добра светлина. Ще пробвате с нашия мач да се вдигнете. Ще сте много здраво мотивирани. От друга страна и ние си имаме нашите качества, и чрез тях и играта ни ще търси път към добър резултат. Не такъв какъвто когато дойдохме за последно”, завърши Златко Кранчар.