Националът Александър Тунчев не скри, че е разочарован от новата си травма. Защитникът ще бъде опериран в сряда, тъй като има проблем с менискуса на коляното си. „Менискусът ми беше зашит, но след последния мач имах проблем. Коляното ми беше отекло и след направените прегледи и снимки стана ясно, че ще се наложи менискусът да бъде отстранен”, призна в интервю за Gong.bg и предаването на Дарик радио „Гол линия”.

„Операцията ще бъде в сряда, а лекарят ще е същият, който ме оперира преди време в Лондон. Разбира се, че съм разочарован, защото почнах да играя, а чаках този момент дълго време. Треньорите ми също са доста разочаровани от този проблем. Физиотерапевтите на Лестър твърдят, че ще съм готов след три-четири седмици. Явно такава ми е съдбата”, допълни Сашо Тунчев.

„Веднага след като разбрах, какви са резултати от прегледите, звъннах на Станимир Стоилов, който знае, че съм контузен. Селекционерът ми каза, че се е надявал да натрупам още минути в Лестър, за да ме пусне и в двете квалификации. Жалко, че ще изпусна тези срещи на България”, завърши Тунчев, който отбеляза, че очаква Лестър да върви напред в Чемпиъншип.