Българският национал Радостин Кишишев заяви, че целта на „трикольорите” е да изиграят един добър мач срещу Холандия и да спечелят възможно най-много точки. „Подготовката, която проведохме е добра. Да се надяваме, че ще вземем това, за което отиваме”, заяви бранителят преди националният ни тим да отпътува за холандската столица.

„Холандците винаги са практикували атакуващ футбол. Ние ще им се противопоставим така, както трябва. Дано постигнем целите си. Няма значение, дали ще спечелим една или три точки. Важното е да не си тръгнем с празни ръце”, коментира защитникът на Лестър.

„Фактът, че „оранжевите” нямат загуба на „Амстердам Арена”, говори много добре за тях. Но последните им победи на този стадион бяха трудно извоювани. Време им е да запишат и една загуба”, каза Кишишев.

„Дори и да паднем, мисля, че с това не се изчерпват шансовете ни за класиране на Европейското. След мача с „лалетата” има още четири срещи, т.е. още 12 точки, за които ние ще се борим. Те може и да ни стигнат”, каза още защитникът на България.