Радостин Кишишев иска четири точки от двата предстоящи мача с Холандия и Люксембург, сподели самият той пред Гонг.

„Аз лично съм здрав и нямам никакви проблеми. Надявам се да покажем добра игра, ако може да откраднем нещо от Холандия няма да е никак лошо. Ще съм доволен на четири точки от двата мача”, призна най–опитният в националния отбор.

„Преживях много тежка седмица в Лестър. Един от съотборниците ми едва не почина в съблекалнята пред всички футболисти. Това беше най – тежкия момент в кариерата ми. Момчето вече е добре, но няколко пъти му спираше сърцето. Добре, че имаше, кой да му помогне в тези моменти”, разказа Киш. „Подобни неща ги отдавам на слабо сърце и нищо друго”, допълни националът.

Кишишев заяви, че не е притеснен от формата на холандците. „Няма да играем срещу Реал Мадрид или Ливърпул, а с Холандия. Наистина е потресаващо, когато излезеш срещу играчи от такива тимове, но мисля, че ако сме сплотени, нашият колектив, може да победи техните индивидуалности”, уточни бургазлията.

Играчът на Лестър разкри, че медиите са създавали напрежение в националния отбор. „Медиите и изказванията на някои от ръководителите във футболния съюз създаваха напрежение”, коментира футболистът в интервю за Гонг. Киш допълни, че в момента няма никакви интриги в тима воден от Димитър Пенев.