Българският юношески национал Антонио Михайлов бе приятно изненадан за 18-я си рожден ден. Младият талант, който е част от състава на трикольорите ни до 19 години, взе участие във втората контрола на тима срещу Швеция (0:2).

Минути преди началото на срещата в Правец на трибуните се появи неговото семейство. Най-близките хора на играча на Милан пристигнаха в България специално за празника на Антонио. Родителите му и неговият брат решили да го изненадат и не са го предупредили за визитата си. Освен че се появиха в Правец "без покана", в началните минути на двубоя те разпънаха плакат: “Честит 18-ти рожден ден, Тони!”

Приятели и познати също поздравиха Антонио, както и неговият брат (най-вдясно). Играчът на Милан носи фланелка с номер 14 в националния отбор.

За съжаление младият талант на България не успя да ознаменува празника си с победа срещу Швеция. Със сигурност обаче сезонът бе доста успешен за футболиста, който има за какво да се почерпи при навършването на своето пълнолетие. Антонио Михайлов стана шампион на Италия с тима на Милан - с формацията на “росонерите” във възрастовата група до 18 години.

Българинът и неговото семейство живее в Милано от близо 11 години. Родителите на Михайлов почти винаги са близо до своя син, за да го подкрепят в подобни мачове. Брат му също е играл в академията на Милан, но сега носи екипа на друг отбор. Страстта на Тони към футбола е съвсем разбираем, тъй като бащата Краси Пирчев е бивш играч.