Полузащитникът на Спартак Москва и капитан на българския национален отбор Ивелин Попов обяви, че няма намерение да напуска клуба си и се намира в добри отношения със старши треньора Масимо Карера, въпреки че не получава желаното игрово време този сезон.

"Чета във вестниците, че искам да напускам, защото не играя достатъчно. Имам 73 мача за България и естествено имам амбиции и искам да играя повече. Но това не зависи само от мен - всичко се решава от треньорския щаб. Аз съм длъжен да си върша работата и да използвам всяка възможност за изява. Както казаха и от ръководството на Спартак - кой клуб би продал Попов?!," заяви Ивелин за руските медии.

"С Масимо Карера имаме нормални отношения. Тренираме, говорим си. Изобщо не сме обсъждали бъдещето ми," допълни той.

"Трудно преживявам, че още не съм вкарвал гол този сезон, работя над себе си. Имам положения, но не ги реализирам. Смятам се за атакуващ футболист и от мен се очакват голове. Това, че играя по-близо до нашата врата не е оправдание. Проблемите се трупат. Но като цяло съм доволен от начина, по който върви кариерата ми. Все пак имам вече два трофея със Спартак," завърши Ивелин Попов.