Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов заяви след победата над Беларус, че „трикольорите“ ни са играли на периоди в контролата.

„Отборът игра на периоди. Започнахме доста ударно в първите минути, с доста красиви атаки. След това дадохме възможност за отбора на Беларус. През второто полувреме нещата се повториха“, коментира Попов.

„Срещу по-силни отбори всяка една грешка ще бъде наказана. За три дни не може да тренираме всичко. Трябва да работим индивидуално в клубовете и да подобряваме формата си“, добави капитанът на националния отбор.

„Гълъбинов е хубав здрав футболист, който е типичен таран. В България през последните години няма такъв тип играчи. Ако продължаваме така, ще си паснем.“

„Аз съм уверен, че Станислав Манолев ще ни помогне. Групата не е по-слаба от тази за световното първенство. Най-важно е да вземем първия мач срещу Азербайджан. След това ще мислим мач за мач.“

„Много се радвам, че Станислав Манолев ще ми бъде съотборник в Кубан Краснодар. Отдавна исках да имам българин за съотборник в Кубан“, каза още Ивелин Попов.