Селекционерът на младежкия ни национален тим Иван Колев заяви след равенството 0:0 с Македония в контрола днес, че е доволен от играта днес, но все още имам върху какво да се работи, що се отнася до стила на отбора.

„Като имаме предвид каква бе целта на тази контролна среща трябва да бъдем доволни. Пробвахме нови играчи. Естествено не сме много доволни от резултата. Пропуснахме няколко добри възможности за гол, въпреки че като цяло не можем да кажем, че играта бе много добра. Истина е обаче, че и теренът не бе на европейско ниво и силният вятър сериозно затрудни и двата отбора”, коментира Колев.

„Все още сме в процес на селекция, търсим подходящите футболистите. Мисля, че горе долу вече сме наясно, стеснихме кръга от играчи, които ни интересуват. Вече пробите ще намаляват, а що се отнася нас тила ни на игра трябва да поработим сериозно по него. Сами виждате добри възможности за развитие и завършване на атаката. Това са важни неща”, продължи специалистът.

„За съжаление на някои футболисти, които играха днес, няма да разчитам повече. Това е футболът. За контролата с Румъния на 19-ти ноември ще повикаме тези, които ще попадат в групата. За съжаление нямаме никаква информация за Михаил Иванов, който играе в Италия. Трябва да бъде видян или да видим дискове от последните му мачове, за да преценим дали да го викаме”, каза още Иван Колев.