Селекционерът на младежкия национален отбор Иван Колев заяви днес, че няма конкретни очаквания за двубоя срещу Ирландия в края на седмицата. „Очаквам всичко. Може да победим, може и да загубим. Ние все още не сме се оформили като стабилен отбор”, коментира Колев.

Той не пожела да прави анализ на представянето на отбора в досегашните мачове от квалификациите. „Интересувам се какво трябва и можем да променим за добро. Вижда се, че нашия футбол лъкатуши между добри и не много добри изяви”, каза Колев.

Специалистът не направи и генерални изводи от турнира в Украйна. „Там оценявахме много неща – представянето на отделните играчи, работата по звена, взаимодействието между отделните линии. Приемам последните два мача от този цикъл като добри контроли за другата квалификация. Това все пак е национален отбор и във всички случаи трябва да търсим победа и в двата мача”, сподели Колев.

Бившият селекционер на Индонезия призна, че не познава в детайли отбора на Ирландия. „Последната информация от Интернет е, че те също ще идват с нов отбор и не се знае какво ще предложат”, каза още Иван Колев.