Селекционерът на младежкия национален отбор по футбол до 21 години Иван Колев бе доволен от победата над Казахстан, но призна, че все още се усеща напрежение след неуспешния старт на кампанията за тима му.

„Не мога да бъда спокоен, има още напрежение. Но не мога да не съм доволен от старанието на футболистите, вложихме много сили на терена,” заяви Колев за Гонг.

„Аз и след онзи мач казах, че не разбрах какво се случи там с футболистите ми, те не приличаха на себе си. Сега се радвам се показаха качествата им, показаха какво могат,” коментира той като сравнение за първия ни мач срещу Казахстан, който загубихме като гости.

„Борислав Михайлов и Наско Сираков поздравиха отбора и мен, нищо повече,” обясни той.

„Ние направихме детински грешки през първото полувреме, можехме да получим голове, но и ние имахме положение. Но имаше и напрежение,” каза Колев за самия мач днес.

„Аз каквото имах да кажа за Иван Иванов, вече съм го казал. Не съм говорил втори път с него. Той каза, че ще помисли, не се яви на лагер сбора, колегата му звънна, той каза, че няма да се яви и това е. Аз няма да търся санкции, защото ще излезе като саморазправа,” категоричен бе специалистът за отказалия повиквателната си Иванов.

„Оттук-нататък никой не знае какви са шансовете. Може да се завърти групата, но ще играем и ще видим,” добави Колев за бъдещите възможности пред отбора в европейските квалификации.

„Аз винаги съм мислил само как да си върша работата както трябва. Дали ще бъда сменен, е въпрос за ръководството,” завърши Иван Колев.