Младежкият национал на България Иван Иванов смята, че „трикольорите” са имали възможност да постигнат по-добър срещу Англия в квалификационната среща между двата отбора тази вечер. Футболистите на Александър Станков загубиха с 0:2 на стадион „Българска армия”.

„Можехме да постигнем по-добър резултат, но англичаните имаха малко късмет през първото полувреме и с два удара ни вкараха два гола”, заяви защитникът на Локомотив Пловдив. Той сподели, че в лагера на младежите не е имало притеснение от факта, че ще се изправят срещу футболисти, струващи милиони. „Това трябва да ни мобилизира. Всеки се раздаде на 100%. Не се уплашихме от тях, въпреки че играят в толкова силни отбори”, заяви Иванов.

„Мисля, че и времето им помогна. Те са свикнали да играят на дъжд. Там всяка седмица вали, докато при нас не е така – ние сме малко по-технични футболисти и разчитахме времето да е по-благосклонно към нас. Не сме загубили шансове да се класираме на Европейското. Паднахме от Англия, не от някой слаб отбор. Докато има шансове, ще се борим”, завърши Иванов.