Защитникът Иван Иванов и вратарят Николай Михайлов също говориха относно очакванията си за мача срещу Италия, с който откриваме квалификационни цикъл за Световното първенство през 2014 година.

„Най-важното е, че се върна настроението ни за игра, което липсваше. Всички разбираме това. Искаме да постигнем добър резултат в тези квалификации“, каза Иванов.

Играчът на Партизан направи интересен коментар по повод дебюта си за националния отбор, когато отново му се наложи да излезе срещу „скуадра адзура“ в София. „Надяваме се пак на 0:0, дори ако може да ги победим. Започваме с много самочувствие. Не ме питайте за онзи мач, нищо не си спомням от него. Бях тотално гръмнат тогава.“

„Надявам се да ги победим. Това е един добър първи мач. Не е нужно да казвам с какви играчи разполагат – преди няколко месеца играха финал на европейско първенство. Но ако играем така, както иска треньорът, имаме шанс да ги изненадаме“, каза още Иванов.

Ники Михайлов пък бе доста по-лаконичен от съотборника си: „Не мисля, че Италия може да ни изненадат. Просто трябва да се раздаваме на 100 процента. Тренирахме добре. Ние си гледаме нашия отбор. Излизаме без страх. Ние няма какво да губим, излизаме и се раздаваме.“