Полузащитникът на Палермо Ивайло Чочев даде едно от редките си интервюта, след като се прибра в България, за да играе за националния тим.

Чочев още чака своя дебют, и се надява това да се случи в приятелския двубой с Турция, или квалификацията с Малта.

"Не съм от хората, които дават много често интервюта. Треньорът ще реши дали ще дебютирам, аз съм готов, когато той прецени, съм на разположение," отбеляза Чочев. "Срещу Италия не можах да дебютирам, така са преценили. Дано след този полусезон, най-накрая да дебютирам, но треньорът решава."

"Първите шест месеца свиквах още, но след Нова година вече бе добър полусезонът. Израснах повече в тактическо отношение, и сега имам повече самочувствие на терена.
Лично на  мен разликата ми се видя доста голяма разликата," призна младият национал, който изигра страхотни мачове за Палермо през пролетта.

Относно предстоящия финал в Шампионската лига, Ивайло заяви: "Аз ще подкрепям Ювентус. Шансовете на Барселона са по-големи, но се надявам италианците да измъкнат купата в техния стил."

"Следя всичко, надявам се ЦСКА скоро да се върне, където му е мястото," каза Чочев за бившия си тим.

За бъдещето си, Ивайло Чочев заяви: "Все още нищо не е ясно, може да продължа договора си, да. Аз съм се концентрирал върху изявите ми в Палермо, и съм си поставил за цел, следващия сезон да ми е по-силен от този."