Националният футболист Георги Миланов, заяви, че това са моментните възможности на България. Както е известно, „трикольорите“ не успя да се класира за Евро 2016, след като завършиха на 4-о място в Група Н. Все пак България приключи с успех квалификационния цикъл, след като се наложи с 2:0 над Азербайджан.

„Малко си върнахме самочувствието. Ние искахме да сме втори или първи, но за момента това са ни възможностите. Надявам се да се вземат правилните решение. Срещу Хърватска не беше истинското ни лице. Всички прегряхме. Надявам се в следващите мачове да покажем друго лице. Аз съм един футболист и играя, при който и да е треньор“, започна Миланов

„Наистина сме в тежка група. Но не знам какво ще се случи. Дано покажем друго лице. Ние сме показвали, че срещу силните отбори играем по-добре. Аз казах, докато ние не се научим да играем така, че да взимаме точки, няма да стане. Надявам се успеем да върнем публиката. Идват млади момчета, които ни помагат, това е пътят. Исках да благодаря на тези, хора, които ни подкрепиха днес. Ние очаквахме, че ще е празен стадионът и нормално беше това с оглед, че се борихме за 4-о място“, каза още играчът на ЦСКА Москва.