„Предстои ни мач за историята!” Около това мнение се обединиха повечето от футболистите на Черна гора преди евроквалификацията с България.

„Три точки срещу българите ще обезпечат участието ни на Европейското първенство”, обобщава мненията в черногорския лагер полузащитникът на полския Ягелония Лука Пейович. „Очаквам пълен стадион, добра игра от нас и разбира се – победа. Би било и Англия да бие Швейцария на „Уембли”, продължава със сметките Лука.

„Българите идват в Подгорица да постигнат добър за тях резултат, но ние ще осуетим плановете им. Резултатът е 2:0 за нас. Нападението ни предвождано от Вучинич, Джалович и Бечирай и повратливия Йоветич със сигурност може да вкара два гола”, добави дефанзивният халф на Черна гора.

„Голямото ни предимство пред българите е завръщането на Йоветич. Той може да реши всеки един мач”, смята нападателят на руския Амкар Радомир Джалович, който ще води атаката на „соколите” срещу България. „Играем една от най-важните си срещи и трябва да сме концентрирани през цялото време на мача. Ако повторим играта си от предишните мачове, резултатът за нас със сигурност ще дойде”, каза още съотборинктът на Георги Пеев и Захари Сираков в Амкар.

„Не вярвам, че загубата на България от Корсика в контрола да е нещо показателно за състоянието на съперниците ни. Съставът им е този, който се очаква да излезе срещу нас. Ще бъдат доста опасни, още повече че идват с нов селекционер. А на всичкото отгоре не са напълно извън играта. Що се отнася до нас, наясно сме какви шансове имаме. Нямаме търпение да дойде събота и да излезем срещу България. Вярвам, че накрая ние ще сме радостните”, категоричен бе Джалович.