Изпадналият в немилост в клуба си Хановер Чавдар Янков сподели на днешното занимание на националния отбор на България, че той и неговите съотборници ще търсят победата срещу Румъния в квалификацията за Евро 2008.

Чак каза още, че въпреки почти нулевите шансове на „лъвовете” да се класират за директните елиминации, на момчетата на Димитър Пенев не им трябва допълнителна мотивация, за да постигнат минималната утеха от успеха над северните ни съседи.

„Мисля, че няма какво допълнително да се мотивираме, длъжни сме да излезем в събота и да победим отбора на Румъния, откъдето много говорят, но от друга страна това е заслужено, тъй като се класираха за Европейското”, започна той.

„Наистина, след последните игри, които показахме, не заслужаваме много стадионът да е пълен, но все пак, колкото и да са разочаровани нашите привърженици, ги подканвам да дойдат в събота и да ни подкрепят, а ние ще направим всичко възможно, за да ги зарадваме и да вземем победа”, продължи играчът на Хановер.

„Не се чувствам много приятно в Хановер, заради ситуацията, в която се намирам, но това е положението в момента, отборът върви добре, аз съм длъжен да тренирам, да работя, да дам най-доброто от себе си и да чакам отново своя шанс. Надявам се, че евентуално, ако направя два добри мача с националната фланелка, ще върна доверието в Хановер към мен”, коментира още той.

„Муту е добър футболист, но и да беше дошъл тук, нашата задача щеше да е една и съща, ние сме длъжни да играем за победа срещу всеки един съперник”, сподели още Янков.

Чуйте какво още сподели българският национал на днешното занимание.