Селекционерът на националния ни тим по футбол Петър Хубчев готви интересен ход към някои от играчите, между които възникнаха конфликти в последните седмици, ако бъдат повикани в представителния състав.

Хубчев визираше Георги Петков и Кирил Десподов, както и Антон Недялков и Кристиян Малинов, които планира да споделят стаи, ако бъдат призова в националния.

„Аз гледах и един друг сканадал също между две момчета, които сме викали досега – Антон Недялков и Кристиян Малинов. Нещо имаха пререкания. Когато това е в рамките на феърплея, им е позволено. Аз даже искам такива спорове”, коментира Хубчев пред Канал 3.

„Когато всеки един от тях трябва да бъде готов с цената на всички, позволени от правилника средства, да защитава клуба си. Иначе за мен той не е истински човек, истински футболист, ако подвие опашка или се предаде, че някой му е казал нещо. Това отношение не ми дава никакъв повод да се притеснявам, че ще има проблеми. За мен съм сигурен, че няма да има никакви проблеми, точно обратното. Даже на шега, аз се обадих вчера на помощник треньора и му казах, че вече две стаи имаме, ако тези момчета бъдат извикани, вече знам кой с кой ще спи в две стаи”, сподели Петър Хубчев и разкри, че БФС ще се опита да уреди контролна среща на националния отбор в началото на месец февруари следващата година.