Знам, че този материал няма да се чете. Ясно ми е, че не ви дреме за националния отбор, а чакате важните мачове в УЕФА! Вече калкулирате как ще пътувате в чужбина, за да гледате любимия си отбор, но само на сън! Жалко, но остана едничка надежда, онези с диадемите, които всъщност са най-класните български футболисти.

Извинете, но не ми пука, кой е треньор на месеца. Не е голям успех ремито в Тулуза.

Най-голямата глупост, която сме чували в последно време е, че видите ли „лалетата” щели да полегнат на Румъния. Димитър Пенев отговаря на кощунствения въпрос -вярвате ли във феърплея? Безумно!

И как ще стане това? Представете си следната ситуация. Минути преди двубоя Румъния - Холандия, Марко Ван Бастен привиква асовете на „оранжевите”. Нистелрой и Зеедорф получават заповед да легнат на Румъния! Бастен, една от иконите във футбола, ще тръгне да се слага на някакви си румънци. И защо? Зеедорф спечелил, Шампионската лига с три отбора покорно ще разходи фланелката, за да прецака България! Звучи много тъпо, дори да си го помислиш.

Иначе групата си е податлива за подобен род измами. Само, че Холандия не влиза в тази графа. Далаверите прилягат на Румъния, Албания, Беларус, Словения… за жалост и на България.

Нека си гледаме и слушаме със спокойствие, събитията в северната ни съседка. Стискайте палци, макар че и така не сме я втасали. Ако румънците са по-добри, на нас остава да се хванем за палците, но тези на краката.