Старши треньорът на Лудогорец, бивш национален селекционер на България и бивш наставник на Иртиш Павлодар Димитър Димитров даде своята прогноза за контролата между „трикольорите“ и Казахстан.

„Не гледах мача между Казахстан и Унгария, знам само резултата. Трудно ми е да дам прогноза за мача между Казахстан и България. Аз самият съм от България – подкрепям моя национален отбор и го обичам. Но Станимир Стоилов ми е близък приятел. Нека в този мач победи този, който има ден и покаже по-добра игра“, коментира Димитров в интервю за sports.kz.

„България игра доста добре в петък срещу Босна и Херцеговина. Нашите футболисти имаха своите моменти, но не успяха да отбележат“, добави той.

„Трудно ми е да дам прогноза за Казахстан – България. Вероятно нашият национален отбор има предимство, защото индивидуално нашите играчи са по-силни. Но Казахстан след пристигането на Станимир Стоилов, доколкото ми е известно, показва добър колективен, отборен футбол. Това може да балансира шансовете на двата отбора“, каза още Димитър Димитров.