Наставникът на казахстанския Иртиш Павлодар Димитър Димитров отрече информациите в някои родни медии, които го свързваха с поста селекционер на България. Според него, няма опция да води и сегашния си тим, и "лъвовете". 

В началото на седмицата Херо подписа договор за още две години с Иртиш и така категорично сложи точка на спекулациите, които го пращаха начело на България за втори път в кариерата му. 

"Не съм мислил дълго над това предложение от ръковоството на клуба. Хареса ми много този град, отлични фенове имаме, които много горещо подкрепят Иртиш. Освен това, видях позитивизъм и стремеж на ръководството да изведе клуба на друго ниво. Благодаря им за доверието", коментира Димитров.

"Няма смисъл да говорим какво може да се случи с кариерата ми, след като аз подписах договор до края на 2017-а година и всичките ми планове са свързани с Иртиш. Веднъж вече опитах да съвместявам работа в клуб със селекционер на България и опитът се оказа неуспешен. А още повече, че в момента се намирам и в друга държава, заяви Димитров.

"Ще бъда доволен, ако успеем да задържим четвъртото място в крайното класиране. А целта ми за бъдещето е Иртиш да расте като отбор и да се борим за най-високите места в класирането", завърши Херо пред медиите в Казахстан.