„Учуден съм от тези обвинения срещу Китанов, още повече, че този мач е бил преди повече от 6 месеца. Замесват едно младо и перспективно момче на 19 години, което още е с крехка психика. Това са тежки и сериозни обвинения. Ние, като клуб и аз като треньор не вярвам на тези неща и твърдо стоя зад Китанов, с когото вече година и половина работя в Черно море,“ заяви старши треньорът на Черно море Георги Иванов, за разразилият се скандал около името на младия страж Георги Китанов.

„Той показва качества и във всяка една тренировка и мач е подхождал сериозно. Това ми дава основание да смятам, че обвиненията срещу него са измислица и глупости. Най-важното е той самият да игнорира всичко, което се говори и да остане стабилен психически, за да продължи развитието му, което в момента е във възходяща линия,“ добави Гонзо.

„Снощи беше доста разстроено момчето, даже искаше да се прибира от националния отбор. Лично моят съвет към него е да остане, да продължи да изпълнява ангажиментите си към националния отбор и като се върне да продължи да тренира и да пази по същия начин, както досега,“ завърши Иванов.