Българският футболист Георги Костадинов определи Косово като сериозен и много мотивиран противник. Националният ни отбор заминава днес за гостуването в понеделник от квалификациите за Евро 2020.

„Няма за кога да навеждаме глави, да разочаровани сме, защото смятам, че изиграхме един добър мач, но многото пропуски ни попречиха да вземем победата. Трябва да се концентрираме върху следващия мач срещу Косово. Надявам се, че ще покажем по-добра игра и по-добър резултат”, сподели Георги Костадинов, който носи екипа на Арсенал Тула.

Срещата с Косово е в понеделник вечерта от 21.45 часа.

„Ще видим на мача дали са по-добри от Черна гора, но са един доста сериозен противник. Имат силни футболисти, играят задружно и изглеждат много мотивирани – нова държава, нямат успехи и са много гладни за успехи. Към момента показваме добра игра, просто трябва да бъдем по-концентрирани пред гола”, сподели още родният национал на Летище София преди отпътуването на тима за Прищина.

На старта на квалификациите за Евро 2020 България направи равенство 1:1 с тима на Черно гора в София, като Тодор Неделев отбеляза изравнителното попадение от дузпа в края на мача.