Българският национал и футболист на Черно море Георги Илиев коментира пред Гонг представянето си в мачовете срещу Япония и Казахстан, както и евентуален негов трансфер в Лудогорец. За преминаването му при шампионите упорито се заговори в последните няколко дни. Илиев обаче призна, че все още не е водил конкретни разговори с ръководството на „орлите“.

„Станаха добри мачове с Япония и Казахстан. Извлякохме ползи, усъвършенствахме нещата, които Любослав Пенев иска от нас. Чувствам се перфектно. Надявам се да оправдавам доверието и да помогна на отбора да направи нещо значимо. Трябва да направим това, което зависи от нас“, каза Илиев.

Относно своето бъдеще и евентуалното му преминаване в Лудогорец Илиев заяви: „Моето бъдеще още не знам какво ще бъде. Имам договор с Черно море, а сега ми предстои почивка. Още съм нямал разговор с Лудогорец. Сега искам да си почина малко. Ще видим как ще се развият неща следващите дни и седмици. Нека не говорим за неща, които не са се случили“, каза Георги Илиев.