Капитанът на младежкия национален отбор Милен Гамаков коментира победата на тима над Румъния с 2:0 в европейска квалификация.

"Искам да благодаря на съотборниците ми и треньорския щаб, постигнахме добри резултати, можеше и по-добре, можеше и по-зле, второто място е престиж, независимо, че нямахме шанс за бараж", коментира Гамаков.

"Победата посвещаваме и на Попадийн и Цонев, в медиите се изписаха какви ли не неща, че все едно сме алкохолици, това не е вярно", допълни той.

"Радостни сме от победата над Румъния, искам да поздравя и треньора, който беше винаги зад нас, показахме на цяла България, че сме добър отбор. Дания беше една класа над нас", продължи капитанът на "трикольорите".

"Мачът беше без значение, от първата минута до последната играхме и се раздадохме, напълно заслужено победихме. Този отбор имаше страшен колектив, благодаря на всички хора, които вярват на българските футболисти. Всеки един футболист, който излиза с националната фланелка трябва да е горд с това", завърши изказването си Гамаков.