Няма угодия в българския футбол и това е ясно не от вчера. Само със свръхестествени методи, с каквито, уви не разполагаме, би могло да се угоди на всички. Говорихме, говорихме по-рано за рисковете, които крие назначаването на Станимир Стоилов за временен селекционер. Назначиха го. Вярно, Мъри успя да избегне всички подводни камъни до момента и като клубен треньор, и като национален, но ето че сега стигнахме до казуса „какво правим по-нататък”.

Сигурен съм, всички харесаха играта на националите в Минск и осъзнават, че голяма част от заслугата е на наставника. Но сега едните не искат той да води бащина дружина, ако продължи и в Левски. И ще са прави донякъде. Другите пък не си го дават от „синия” клуб, защото натоварването ще му дойде наистина в повече наесен. И също ще са прави. Прави са обаче и тези, които виждат в негово лице СПАСИТЕЛЯ.

И сега какво? Г-н временен селекционер, случайно да имате брат близнак, за когото не сме чували? Или пък да помолим от БАН да направят клонинг на хасковлията? Така Станимир Стоилов ще си остане в Левски, а Стоил Станимиров ще води националите.

Кашата я забъркаха от БФС, нека сега се оправят сами. Да се убеждават, да се разубеждават…Топката е в полето на умните глави от „Иван Асен” 26. Ние бяхме предвидили и този вариант…