Треньорът на нападателите в тима на Дания Ебе Санд заяви преди двубоя с България в петък, че очаква доста враждебна атмосфера на стадион „Васил Левски“ по време на световната квалификация от група B.

Според бившия голмайстор на Дания, тимът му трябва да се подготви добре за петъчното гостуване в София в среща от световните квалификации.

"Така е срещу тези източноевропейски отбори. Те правят всичко, за да създадат тази враждебна атмосфера. Играчите са ентусиазирани. Можете да видите мача с Италия", сподели Санд.

"Не е много организирано, но напрежението е голямо и е много шумно. Феновете наистина са зад отбора си. Това е една от държавите, в които публиката наистина надъхва играчите и те могат да надминат себе си", продължи той.

"Трябва да удържим на силния натиск, който те използваха срещу Италия - и италианците трудно се противопоставяха. Говорихме за нещата, за които говорим сега и трябва да сме подготвени от първия съдийски сигнал", каза още Санд, който се разписа при успеха на датчаните с 2:0 тук пред 11 години. /БГНЕС