Наставникът на юношеския ни национален отбор до 19 години Александър Димитров се очаква да извърши две промени в състава си за мача с Украйна днес. Двубоят е от 22 часа българско време на стадион „Перуц“ в град Папа. Мачът е втори за „малките лъвчета“ на Европейското първенство в Унгария.

Очаква се тази вечер като титуляри срещу украинците да стартират Мики Орачев и Георги Минчев, за сметка на започналите срещу Германия Преслав Петров и Александър Василев. Александър Димитров пък ще заложи на схема 4-2-3-1, за разлика от 3-5-2 при загубата с 0:3 от немците на старта на надпреварта.

На вратата ще започне капитанът Александър Любенов, а пред него в защита ще действат Христофор Хубчев, Стефан Велков, Пламен Гълъбов и Мики Орачев. Двойката опорни полузащитници ще бъде съставена от Никола Колев и Петър Витанов, а пред тях ще действа Антонио Вутов. Атаката на България най-вероятно ще бъде водена от Георги Минчев, подпомаган по фланговете от Кирил Десподов и Радослав Цонев.

Вероятен състав на България за мача с Украйна:

Александър Любенов - Христофор Хубчев, Мики Орачев, Пламен Гълъбов, Стефан Велков - Никола Колев, Петър Витанов – Радослав Цонев, Антонио Вутов, Кирил Десподов – Георги Минчев.

Иво Йовчев - специален пратеник в Унгария