Играчът на Левски Валери Домовчийски сподели, че нашите много трудно ще успеят да се класират за Евро 2009, след загубата от Англия с 0:2 в днешната квалификация.

„Бяха доста добър отбор, след като ни вкараха гол, ни падна тонуса, ние не успяхме да отбележим нашите положения. Те бяха много добре физически, теренът бе тежък, но не мисля, че това бе основното”, започна Домо.

„Ако бяхме повели, мачът щеше да се развие по друг начин, но не успях да вкарам. Усети се липсата на Ивелин”, продължи футболистът.

„Не сме загубили шансове за класиране, предстои ни мач с Португалия, гостуване на Англия, много ще ни е трудно, но ще играем, пък каквото стане”, завърши Валери.

Играчът на Литекс Иван Бандаловски не бе в добро настроение след загубата.

„Нормално е да не съм в добро настроение, никой не е, след такава загуба, надявахме се на нещо, можехме да ги излъжем, но ни вкараха втори гол и всичко свърши”, започна футболистът.

„Резултатът е справедлив, те са по-класния отбор, играят във Висшата лига, ние в А група не играем, какви претенции може да имаме, заслужено ни победиха. Тежкото време не повлия на резултата – каквото за нас, такова и за тях”, продължи още младежкият национал.

„Ще се борим, не сме изгубили напълно шансове, не сме се сработили още, както трябва, но като се върнат Гаджев, Ивелин Попов ще сме по-як отбор, ще отработим още някои неща. Остава ни само да се надяваме. Усети се липсата на нашите класни състезатели”, завърши Бандаловски.