Нападателят на българския национален отбор Димитър Рангелов разкри, че е получил болки в адуктора и затова се е наложило да бъде заменен още през първото полувреме в мача срещу Сърбия. „Трикольорите” ни претърпяха поражение с 0:1, а Рангелов напусна терена още в 30 минута на двубоя, който се игра на Националния стадион „Васил Левски”.

„Още не знам какво е състоянието ми, утре ще мина преглед. Усетих болка в адуктора и за съжаление, не успях да продължа мача. Усещах го по време на целия лагер, играеше ми се много, но почувствах болка толкова рано в мача и трябваше да напусна”, сподели Рангелов.

„Много контузии се получиха в този лагер, за един мач без кой знае какъв смисъл, дадохме доста жертви”, допълни нападателят.

„В Израел играя на всички позиции в атака. Треньорите решават ,къде ще съм полезен, надявам се и в националния отбор да бъда полезен за в бъдеще”, завърши Рангелов.

Неговият съотборник в националния тим Валери Божинов пък каза след мача: „Мисля, че стана добра контрола, всеки един от нас даде максималното. Аз за първи път съм тук. Обстановката в тима в много добра. Като се загуби е нормално да не съм щастлив. Нека треньорът и ръководството коментират повече.”