Вратарят на националния отбор Димитър Иванков сподели след тренировката, че се надява "трикольорите" да вземат шест точки от предстоящите две срещи.

„Надявам се, да направим една добра подготовка и да успеем да вземем максимума от двете срещи с Черна гора и Италия, а именно шест точки. Наистина, по-важен се явява двубоят с Черна гора, който е решаващ за запазване на шансовете ни за класиране на световното първенство”, сподели Иванков пред БГНЕС.

„Смятам, че трябва всеки път да бъдат викани трима вратари в националния отбор, защото в противен случай се рискува много. Какво се прави в ситуацията, ако един от нас се контузи, а са повикани само двама? Тогава ръководството е поставено в неизгодна ситуация и трябва да се моли на този или онзи клуб, за да пусне вратар. Дали Николай Михайлов има място в националния отбор? Не съм аз човекът, който трябва да коментира. Има си треньор, но мога да кажа, че според мен той е един много добър вратар и не случайно бе привлечен от Ливърпул”, добави Димитър Иванков.