Вратарят на националния отбор Димитър Иванков заяви след равенството 1:1 срещу Ейре в Дъблин, че резултатът е справедлив и все още „лъвовете” са в борбата за класиране на световното първенство в ЮАР.

„С оглед развитието на мача запазихме нашия начин на игра и успяхме да променим резултата. Мисля, че равният резултат е справедлив, въпреки че Ейре можеше да стигне и до победата в мача”, коментира стражът.

„Все още сме в борбата. Надяваме се след четири дни във важния мач срещу Кипър да вземем три точки. Надявам се да покажем добра игра и да победим и да зарадваме феновете”, добави националният вратар.

„Все още имаме шансове да се класираме за световното първенство, но не трябва да правим прогнози, защото все още нямаме победа”, каза още Иванков.

„Не може 90 минути да играем така както иска старши треньора, но мисля, че се справихме и с повече шанс и късмет можехме да стигнем до победата. Сега трябва да се концентрираме изцяло за предстоящия мач срещу Кипър и не трябва да се самозаблуждаваме, че ще ни бъде лесно”, завърши Димитър Иванков.