Националният вратар Димитър Иванков заяви, че се надява той и неговите съотборници да си повярват и да постигнат победа в световната квалификация с Ейре.

„Очаквам труден мач. Надявам се да излезем с чест от двубоя и да победим. Нека първо да свършим работата си в мача с Ирландия, тъй като няма да ни е никак лесно, а след това ще мислим за Кипър”, коментира Иванков.

„Те са типично британски отбор. Ще има много центрирания, но се надявам да се справим. Предполагам, че ще имат сериозна подкрепа от тяхната публика. Аз мисля, че както в този мач, така и в останалите да излезем единадесет футболисти и да дадем всичко от себе си и да сме удовлетворени от това, което ще покажем”, добави националният страж.

„Не може да разчитаме само на един или двама играчи. Добре се чувствам. Надявам се да се преборим с Бурсаспор за евротурнирите, но ще ни трябва малко късмет. Много трудно ще ни бъде, но ще се борим за класиране в евротурнирите. Добър отбор сме и се надявам да го покажем в събота”, сподели вратарят.

„Дай боже наистина да направим добър мач и да спечелим три точки, които са ни много необходими в борбата за второто място с Ейре. Ние сме един добър отбор и трябва да си повярваме и да излезем като един екип”, каза още Димитър Иванков.