Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че единственото нещо, което му липсва са успехите с националния тим на България.

Дяков се включи в благотворителния търг на Дарик радио, дарявайки две фланлеки с автограф.

„Вече съм при семейството си и ми е много добре. Сезонът беше много натоварващ, особено психически. От физическата умора се преодолява много по-лесно от психическата, така че абсолютно ще се насладя на почивката си и ще релаксирам добре. Ще обърна повече внимание на съпругата, децата. Семейството е най-важното за мен, така че най-голямото внимание за тях“, сподели Дяков.

„Надявам се 2017 година да съм жив и здрав, както и моите близки. Това е най-важното за мен. В спортен план се надявам да имаме успехи с тима на Лудогорец. Надявам се и с националния отбор да направим големи запомнящи се мачове. Това е единственото, което много ми липсва. Много ми липсват тези моменти и искам да зарадваме изстрадалия български фен“, призна футболистът.

„Имаме шансове, винаги има шансове. Много страни са показвали, че без много звезди могат да правят големи неща. Последният пример е Исландия. Без големи имена, без големи звезди, с много раздаване и хъс се получават нещата. Никога не знаеш, кога слънцето ще изгрее на твоята улица, така че трябва да се борим“, каза още халфът на Лудогорец.