Докато нациналният отбор има шансове за класиране, не бива да се отказваме и няма да се предаваме, заяви за "Хоризонт" Георги Пашов. Защитникът на футболния шампион на Армения - Арарат (Ереван) бе повикан за първи път от селекционера на България Красимир Балъков за квалификацията срещу състава на Англия на 7 септември в Лондон. 

"Чест за мен ще е да играя за България. Надявах се, че ще получа покана от Красимир Балъков. Положихме много труд в Армения. Станахме шампиони, играем успешно в турнира Лига Европа. Наистина шансовете ни с националния тим не са големи, но вярвам, че нито аз, нито останалите момчета няма да се предадат и ще се борим, докато имаме възможности за класиране", каза още Пашов.

"Нивото на арменския футбол се вдига всеки сезон. Втора година съм в Армения и се чувствам добре. Играя на типичната си позиция като десен краен бранител. В Арарат има малко местни момчета, често на терена има само трима арменци, а останалите сме чужденци. В Арарат започнах заедно с Ивайло Димитров и ще се радвам, ако тук дойде друг български футболист", добави защитникът, който у нас игра за Славия, Етър, Монтана, Локомотив Пд и Етрополе.