Лекарят на националния отбор по футбол Мишо Илиев отказа да прогнозира евентуалното участие на Божинов в мача срещу Кипър. „Вероятности винаги има. Ще се въздържа от прогнози. Ние следваме един добър план за неговото възстановяване. Той правеше процедури докато ни нямаше, вчера тренира. В зависимост от информациите, които той ще ни даде и преценката на треньора ще се реши”, сподели пред репортери докторът на „трикольорите”.

Специалистът не скри, че не е хубаво, когато лекарят на отбора често дава изявления. Д-р Илиев е на мнение, че Живко Миланов няма да бъде опериран.

Медикът коментира и цялата ситуация около Гошо Петков и спекулативните информации появили се за положението с вратаря на Левски. „Така стана, защото медиите се занимават с лоши неща. Съвсем откровено, става въпрос за измислици. Чел съм неща, които никога не съм казвал, пък после са ме подписвали. Това нещо го пропускам, потърсете вината веднъж и в себе си”, помоли лекарят на България.

„Това, което съм казал е отпечатано. Какво лошо има да се повтори навсякъде. Не мога да кажа различни неща на отделните медии. Това е едно излишно бърникане в отбора. Ако някой от вас е влизал в съблекалня, знае че законите там са по-различни. Както журналистите си имате закони, така и ние си имаме. Не сме длъжни винаги да ви казваме истината”, заяви на журналистите д-р Илиев.