Полузащитникът на българския национален отбор по футбол Ивайло Чочев коментира предстоящата контрола срещу тима на Португалия с думите, че не бива целият фокус да пада върху безспорната звезда на противника Кристиано Роналдо.

Бившият футболист на ЦСКА и Чавдар Етрополе напълно изключи подценяване от страна на „мореплавателите“, като подчерта, че те разполагат не само с Кристиано, а с куп други класни изпълнители във всички линии.

„Очаквам да покажем добра игра. Имаме две контроли, в които можем да избистрим нашия стил, да покажем това, на което сме способни. Португалия разполага с добри футболисти, но ако ние излезем с нужните желания и концентрация, можем да се представим добре“, коментира Чочев.

„Ние преди 3-4 месеца играхме срещу Италия. Да, тогава беше официален мач, а сега ни предстои контрола. Повечето момчета са играли срещу добри отбори и са свикнали, само трябва да го покажем този път на терена.“

„Подценяване? Не, португалците са големи футболисти и не подценяват никого. Всичките са професионалисти и играят в големи отбори. Трудно може да се мисли за подценяване при тях.“

„Роналдо е най-голямата звезда, да, но и останалите им играчи са много добри футболисти. Трябва да обърнем внимание на всички. Ако се концентрираме само върху Роналдо, някой друг ще ни причини неприятности“, допълни халфът на Палермо.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS