Младежкият национален отбор на България победи сътава на Камерун до 20 години с 3:1 в контролна среща в Ловеч. Възпитаниците на Михаил Мадански откриха резултата в 17-ата минута. Момчил Цветанов центрира от дясно, вратарят Конгеп Ефала увисна и Георги Терзиев с глава отблизо прати топката в мрежата.

Камерун изравни в 34-ата минута, когато Крис Мбонди се възползва от изчистена дълга топка от половината на африканците и с глава прехвърли излезлият напред Пламен Илиев. След почивката гостите можеха да поведат в 69-ата минута, ноостаналият сам срещу вратаря Язи Атуба не успя да преодолее резeрвата Ивайло Василев.

Пет минути по-късно Момчил Цветанов нацели гредата от фаул. В 80-ата минута Станислав Костов направи уникален пропуск. Ефала изчисти лошо върната към него топка право в краката на Костов, който от границата на малкото наказателно поле не намери целта.

Две минути по-късно Александър Тонев направи 2:1 за България след хубава акция от дясно и прецизен удар по диагонала от ъгъла на наказателното поле. В самия край Веселин Марчев оформи крайното 3:1 с добавка отблизо, след като Ефала изби удар на Цветанов.