„Тази сутрин разбрах, че не съм повикан от Мъри, но то се очакваше, защото не играя за клубния си отбор. От няколко месеца знам, че ще бъда в състава на младежите, на Сашо Станков. Това все пак също е национален отбор и аз винаги съм казвал, че за мен младежкият тим е много важен. Това е отбор, в който можеш да покажеш своите качества, защото това е трамплин към мъжкия тим. Ако се представя добре при младежите, може догодина да играя в мъжкия национален отбор,” това заяви нападателят на Ювентус Валери Божинов в интервю за Гонг.

„Връщам се във Фиорентина,” потвърди младият талант. „Треньорът Прандели много държи да се върна, защото вярва в мен, а това ме мотивира за следващия сезон.”

Божинов гледа оптимистично на бъдещето си: „Знам, че след всяко зло следва добро, и след всеки дъжд изгрява слънце, аз съм сигурен, че и моето време ще дойде” добави той. „Приказките не са факти, аз искам да говоря на терена.”
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.