Защитникът Николай Бодуров и халфът Светослав Дяков напуснаха лагера на националния отбор три дни преди последната ни световна квалификация срещу Чехия.

Причината е, че те няма да бъдат на разположение на националния селекционер Любослав Пенев за двубоя във вторник. Двамата получиха червени картони при загубата с 1:2 от Армения в Ереван.

Българският национален отбор ще направи две тренировки в Правец в неделя, 13 октомври. Заниманията ще бъдат закрити за фенове и журналисти.

В понеделник, 14 октомври, националите ще тренират от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски", като първите 15 минути са отворени за медиите. В 19:30 часа селекционерът Любослав Пенев ще даде пресконференция в зала "Родина" на стадион "Васил Левски".

Селекционерът на Чехия Йозеф Пешице ще даде пресконференция за българските журналисти в понеделник, 14 октомври, от 17:15 часа в зала "Родина" на стадион "Васил Левски", а 45 минути по-късно ще започне и официалната тренировка на чешкия национален отбор, която ще е отворена за медии в първите 15 минути.