Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че треньорите харесват сина му Николай Михайлов и затова той е повикан в националния отбор.

„Николай е в националния отбор защото треньорите го харесват. Сигурно тази шумотевица му се отразява. Аз дори се чудя на зрелостта, с която понася критиките”, каза босът на футболния съюз.

Вратарят на Твенте Николай Михайлов бе включен в групата за световните квалификации с Черна гора на 5 септември в София и с Италия на 9 септември в Торино. В тима е и стражът на Бурсаспор Димитър Иванков, което постави под съмнение повиквателната за вратаря на Левски Георги Петков. Президентът на БФС обаче заяви, че в състава има място и за Георги Петков.

„Спокойно, и Петков ще бъде викнат. Този лагер ще бъде по-дълъг заради важните мачове с Черна гора и Италия, затова и групата ще бъде по-голяма”, каза Боби Михайлов.

Президентът на БФС засегна и темата с базата на националния отбор: „Чакаме документите и имаме готовност да стартираме изграждането на базата. Ако в НСА не става заради реституционни претенции, ще я направим на друго място. Парите са осигурени още преди три години”.