Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов сподели преди отлитането на националния отбор за Торино, че се надява на подценяване от страна на италианците. Босът на родния футбол смята, че за успех на „трикольорите” над световния шампион ще е нужен и късмет.

„Ще се опитаме да използваме всички възможности да постигнем добър резултат. Ще бъде много трудно, но така или иначе, за да се класира един отбор за световно, трябва да бие и някой от фаворитите”, сподели Боби Михайлов.

„Момчетата са професионалисти. Знаят срещу кого играят, знаят къде играят и знаят какво им трябва, така че се надявам да играят на 100 процента от възможностите си. Трябва да имаме и късмет, защото ще бъде необходим и такъв, за да постигнем резултат, който да ни задоволява. Така че се надявам на този успех”, добави шефът на БФС.

„Италия е силен отбор, който винаги постига това, което иска. Надявам се този път да им попречим. Това е настоящият световен шампион, който винаги печели, с колкото им е нужно. Надявам се да ни подценят”, завърши Боби Михайлов.