Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов остана много доволен от изразителната победа на националния ни тим над Черна гола в световна квалификация с 4:1.

„Добър мач за нашия отбор. Трудно начално, но видяхте срещу какъв отбор играхме и с какви футболисти разполага Черна гора. Момчетата показаха характер и добра игра. 4:1 срещу Черна гора е един много добър резултат. Това е най-големия резултат в тази равностойна група. Първото полувреме Иванков хвана доста, но играхме срещу силен съперник”, заяви Михайлов.

„Важен е крайният резултат и математически оставаме в сметките. Пак казвам – математически, но хората са доволни. Получи се хубав, открит мач. Може би ще бъде един от най-добрите в Европа тази вечер”, допълни още той.

„Нормално е да се разчита на Бербатов. Където и да играе той си е Бербатов. През второто полувреме играта ни тръгна и можехме да вкараме още голове. 4:1 е доста показателен резултат. Отиваме в Италия да вземем каквото можем”, каза още Боби Михайлов.

Относно декларацията разпространена от Иван Иванов и отказаната повиквателна за младежкия национален отбор, Михайлов бе лаконичен: „Не ме занимавайте с глупости!”.