Президентът на БФС Боби Михайлов пристигна днес в Поморие, където българският национален отбор е на лагер преди контролата с Уелс в сряда. Шефът на българския футбол гледа от трибуните на стадиона заниманието на Димитър Пенев с 16 от 18-те му избраници. По различни причини участие в тренировката няма да вземат Мартин Петров и Станислав Ангелов.

Георги Чиликов и Димитър Иванков дойдоха секунди преди началото на упражнението. Както е известно, футболистът на ЦСКА научи днес, че ще бъде заместник на контузения Валери Божинов.

„Армейските” играчи Велизар Димитров и Валентин Илиев направиха възстановяване, тъй като вчера имаха мач. След половин час престой на терена двамата се прибраха в хотела. Чиликов също се прибра по-рано, докато четвъртият футболист на вицешампионите Александър Тунчев направи пълна тренировка, защото не игра срещу Беласица поради наказание.

Димитър Иванков, който вчера имаше двубой от турското първенство, също престоя около половин час на игрището и след това догледа заниманието отстрани.

Поради липсата на втори вратар в двустранната игра, която проведоха националите, на една от вратите застана Любо Шейтанов, той е треньор на вратарите в националния отбор. Двустранната игра се проведе на осветление и пред погледа на около 100 зрители.