Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов бе видимо доволен от победата над Уелс при завръщането на тима от Острова. Легендарният вратар изрази надежди, че даже може да се борим за втората позиция в групата.

„Добър дебют за новия треньор. Всички сме доволни от победата, която е важна най-вече за самочувствието на отбора. До края ще играем мач за мач. Не съм притеснен, че Черна гора е с пълен актив, тъй като другите пък нямат точки. Всички играха добре, а както видяхте имаше и дебютанти в отбора. Похвално е, че с почти нова защита удържахме и не пуснахме гол”, допълни босът на футболната ни централа.

„Всеки мач е различен и това е причината да е най-интересният спорт. Футболистите играха с по-голямо желание и сърце, което в такива мачове е много важно. И преди ви казах, че когато има смяна на селекционер отборът се вдига, дано да продължи така”, продължи Михайлов.

„Ще се борим до край. Групата е много интересна, както виждате Швейцария и Уелс нямат точки. Дано всички да са здрави, а както виждате в отбора влязоха и нови момчета”, отбеляза още рекордьорът по мачове в националния отбор.

„Черна гора бие с по 1:0. Затварят играта, имат и късмет. Дано той да се е обърнал и да е за нас”, завърши Борислав Михайлов.