Президентът на БФС Борислав Михайлов даде своя коментар за мача на България срещу Черна гора. Легендарният вратар говори на „Летище София” почти три часа след полунощ.

„Равностоен мач. През първото полувреме Черна гора игра по-добре, второто беше за нас. Както те можеха да победят, така и ние можеше да го направим. Аз съм доволен от старанието на момчетата, те показаха характер. На този стадион се играе много трудно, за първи път през тези квалификации получават гол на него. Ние имахме и други положения. Не ни достигна концентрация и класа, знаем с какво разполагаме, но съм доволен от старанието на момчетата”, сподели босът на БФС.

„В този мач момчетата показаха манталитет, отговориха на борбата, на мен ми харесаха. Въпреки, че стадионът им е за 12 хиляди, атмосферата е по-добра от такава на 70 хиляден стадион. Ако бяхме спечелили, можеше да се играе до края, всички знаете резултата от другия мач. С Матеус не съм говорил, ще го направим след 20 дни, сега всички излизат в почивка. На 9-ти имаме изпълком, но на него няма да говорим за националния отбор. Загубена квалификация, но има потенциал в отбора. Средната възраст не е голяма. Аз лично съм доволен от Матеус, ние трябва да сме реалисти. Отборът има млади играчи, добри играчи, но липсва класа, а тя може да дойде с времето. Футболисти се правят в клубовете, а не в националния отбор. Там имат по-голямо поле за изява”, продължи Борислав Михайлов.

„Благодаря ви, че сте тук в три часа сутринта, но по-други теми, ще говорим друг път”, завърши рекордьорът по мачове за България.