Полузащитникът на националния отбор Благой Георгиев си пожела най-после Италия да загуби на собствен терен. „Нямам представа от кога италианците не са губили на собствена земя. Крайно време е да го направят и ние да ги бием. Ако те не сгрешат ние трябва да покажем добра игра и да спечелим. Ако изпълним указанията на Станимир Стоилов и сме 100% мобилизирани ще сме крайни победители”, каза Георгиев.

Той говори и за състоянието на терена на Олимпийския стадион в Торино след снощната тренировка на отбора. „Теренът е много по-добър от този на Васил Левски. Това ще ни помогне да покажем по-добра игра. Виждате, че всички сме в настроение. Ако ни подценят добре дошло за нас”, допълни още Благо.

Футболистът заяви, че Италия също има своите слаби страни като всеки отбор. „Всеки тайно се надява да спечелим. Играем мач за мач. Не искам да казвам, че това е мача на живота и мача на поколението, но трябва да бием. Италия е много силен отбор. Добър тактически и се движи компактн по терена. Това със сигурност ще ни затрудни. Всеки отбор обаче си има своите слабости”, завърши Благо Георгиев.