Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подписа официално договор за партньорство с Eventim за продажба на билети за мачовете на българския национален отбор. От страна на фирмата разпространител на подписването присъстваше Мирослав Еманоилов - управител на "Eventim-България".

Още в четвъртък, 9 август в 17 часа стартира онлайн продажбата на билети за мача с Италия на 7 септември, както и продажбата на „пакетни билети” за трите домакинства на селекцията на Любослав Пенев тази година – Италия, Армения (11 септемри) и Дания (12 октомври).

Отделно от това от ръководството на БФС са замислили още една екстра за феновете си. При закупуване на „Златен” пакет на цена от 400 лв привържениците ще могат да се почувстват като истински ВИП гости, наблюдавайки мачовете от ложа 8. Освен супер удобни места, на притежателите на тези карти ще бъдат предоставена възможност да се подкрепят с много кулинарни удоволствия в изключително приятна обстановка в един от ресторантите на Националния стадион „Васил Левски”. Т.нар „Сребърен” пакет струва 160 лв, като местата са в ложи 5 и 7.