„Вие ми кажете дали съм известен! Аз не съм се променил от времето си в ЦСКА с жигулата,” шеговито сподели Димитър Бербатов, след като получи звезда в Алеята на славата.

„В момента съм щастлив футболист на Тотнъм във ваканция. Всичко е в застой, ако нещо стане около трансфер до края на лятото, ще разберете. Не съм играч, който да търка резервната скамейка, а да играе! Не съм се чувал със сър Алекс Фъргюсън,” коментира капитанът на националния ни тим относно евентуален трансфер.

Относно варианта Мартин Петров също да заиграе в Тотнъм, Бербо каза: „Винаги е много приятно да играеш с един от най-добрите си приятели в един отбор. Досещате се какво казах на ръководството.”

Не бе подмината и темата за нов – стар селекционер: ”Ако поискат мнението ни за Станимир Стоилов, ще си кажем, но БФС и Боби Михайлов решават. С Мъри си благодарихме за двата хубави мача. Той допринесе за по-интересните неща на терена. Стоилов знае как да говори и да си държи с нас.”

На въпрос за факта, че първата звезда в алеята на славата е на Христо Стоичков, а Бербатов е с 12-та, голмайсторът ни отговори: „Със Стоичков се майтапехме в националния, че още малко и ще го настигна!”